_jcr_content.resizeViewPort.noScale.fileReference (2)

SEAT Mii

Изберете своя SEAT Mii

ДВИГАТЕЛИ

Когато става дума за мощност, можете да избирате от гама ефективни двигатели за вашия SEAT Mii – всички те са конструирани да ви предоставят оптимално действие, а в същото време и да се намалят емисиите.

ДИЗАЙН
Налична във вариант с 3 или 5 врати, динамичен силует и интелигентен компактен дизайн – това прави от SEAT Mii. Перфектния пакет. Чрез избор на различни по цвят елементи от интериора и екстериора, можете да конструирате свое уникално Mii. В предпочитаната от вас цветова гама с невероятна комбинация от цветове на купето, джантите, стъклата и стила на интериора.

generictwocolumn_0.resizeViewPort.noScale carsectionhero.resizeViewPort.noScale.firstDesktopImageReference

ВЪНШЕН ДИЗАЙН
Направете своето Mii уникално

 

SEAT Mii дава повече цвят на вашия живот От елегантното бяло и черно до шикозното синьо и атомно сиво, до изумителното виолетово и титаниево, цветовете на SEAT Mii. Никога не излизат от модата и стила.

ТЕХНОЛОГИЯ

carsectionhero_0.resizeViewPort.noScale.firstDesktopImageReference

ЖИВОТ В ГРАДА

Какво очаквате от идеалната гадска кола? Контролно табло, което се свързва безжично с вашия смартфон, двигатели, направени с грижа за екологията в средата, в която живеете или интегрирана звуковъзпроизвеждаща система, която ви предоставя идеалния шлагер по време на път? SEAT Mii има всичко това и много още… Открийте колата, която гладко се адаптира към живота – такъв, какъвто е вашият начин да го живеете.

generictwocolumn_503.resizeViewPort.noScale

DRIVEMII APP Свързване

SEAT Mii  поставя вашия смартфон отпред и в центъра – буквално, благодарение на удобния държател, точно в средата на таблото за управление. Изтеглете си приложението DriveMii App за Android или iOS и се свържете чрез Bluetooth към всички контроли директно от вашия екран на смартфона.

АУДИО СИСТЕМА BeatsAudio™

Съберете приятелите, време е за купон. Дали подскачате на ниските или припявате с високите, BeatsAudio във вашата кола има сериозна душа. 300W  усилвател, качествените високоговорители с 6 височини и събуфърът в багажника ще ви дадат настроение за добри времена. Усилете звука и покажете кой е владетелят на света.

БОРДОВИ КОМПЮТЪР Авто интелигентен

featuredetails_494e.resizeViewPort.422.image2FileReferencegenerictwocolumn_b76.resizeViewPort.noScalefeaturedetails_494e.resizeViewPort.422.image3FileReference

РАЗПОЗНАВАНЕ НА РЪКОПИС

Разпознаването на ръкописно писане ви позволява да търсите контактите си чрез писане директно върху мултимедийния екран. Умната технология непрекъснато прецизира резултатите от търсенето и става дори по-умна, “учейки се” от предишните ви сесии на търсене.

COTRAINER

Функцията SEAT EcoTrainer е забавен начин да се измерва ефективността на вашето шофиране. Интерактивното приложение беше създадено да ви помага да пестите гориво и подобрявате начина си на шофиране чрез игри, използвайки анализ на данни в реално време.

ОНЛАЙН ТЪРСЕНЕ & GPS

Търсенето онлайн с GPS позволява информация за трафика в реално време, осъвременяване данните за времето и за услугите в близост до местоположението, а връзката с Bluetooth ви позволява да провеждате разговори чрез високоговорителите на колата. Вашият GPS непрекъснато се обновява, дори когато сте в движение.

ЕКОЛОГИЯ 

С МИСЪЛ ЗА ЕКОЛОГИЯТА

Съобразените и екологично ефективни двигатели на SEAT Mii са с ниски емисии от 96 г./км СО2 за гамата модели Ecomotive и 83 г/км. за двигателите на Ecofuel. Всички двигатели включват технологията старт/стоп и система за възстановяване на енергията, осигурявайки така, че колекцията на SEAT Mii е добра за вас и дори по-добра за околната среда.

БЕЗОПАСНОСТ  SAFETY

БЕЗОПАСНОСТ 5 ЗВЕЗДИ

generictwocolumn_939.resizeViewPort.noScale generictwocolumn_78d.resizeViewPort.noScale generictwocolumn_869.resizeViewPort.noScale

Тъй като вашият добър живот е на първо място, когато проектирахме SEAT Mii, не направихме никакъв компромис с безопасността. И сме горди да се похвалим, че усилията ни бяха наградени с максималната оценка за безопасност на EURO NCAP.

SEAT Mii се предлага с две еднакви предна глава-гръден кош и странична въздушни възглавници, конструирани за максимална безопасност. Затова можете да карате в града безопасно, със съзнанието, че SEAT Mii ви закриля и обгръща от всяка страна.

Електронната система за контрол над стабилността (ЕСКС) контролира волана, колелата, спирачките и ускорението и заедно с антиблокиращата система ще направят всичко необходимо, за да осигурят вашата стабилност на пътя. С удобния контрол над потеглянето по наклон никога не рискувате колата да тръгне надолу по наклона при потегляне по наклон.

Най-честите инциденти при шофиране в града стават при ниска скорост. Тогава ви спасява Асистентът за безопасност. Асистентът за безопасност открива препятствия на пътя пред вас и може да задейства спирачките автоматично, за да избегнете сблъсък под 30 км/ч.

ПАКЕТ КОМФОРТ

Най-важното за удобството

image2.resizeViewPort.noScale.desktopImageimage3.resizeViewPort.noScale.desktopImage image4.resizeViewPort.noScale.desktopImage

1. АВТОПИЛОТ

Автопилотът прави шофирането по-лесно чрез автоматично поддържане на избраната скорост. Просто вдигнете крака си от газта, нагласете скоростта, която искате и автопилотът ще направи останалото. Единствената ви грижа ще остане да се наслаждавате на удоволствието да карате вашия SEAT Mii.

2. СЕНЗОР ЗА ПАРКИРАНЕ НА ЗАДЕН ХОД

Вашият SEAT Mii е конструиран да бъде градска кола, която е лесно да се паркира.  Чрез сензорите за задно паркиране дори и най-трудните пространства с лекота ще ви приемат. Сензорът ви указва кога се доближавате до кола, пракирана зад вас, анализирайки много от данните и по този начин поемайки повечето от стреса при паркирането.

3. ЕЛЕКТРОННИ И ПОДГРЯВАНИ ВЪНШНИ ОГЛЕДАЛА

Този пакет прави така, че задължението да забърсвате и нагласяте вашите огледала един много далечен спомен. С електронните и нагрявани външни огледала замъгленият изглед зад колата остава в миналото – а стъклата лесно се настройват отвътре.

4. ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА

Когато Атмосферните условия се влошат, ще продължите да се наслаждавате на своя SEAT Mii благодарение на фаровете за мъгла. Каквото и да ви е приготвило времето – дъжд, мъгла, прах или сняг – фаровете за мъгла ви помагат да сте сигурни, че виждате и ви виждат.

Ясна видимост

Фаровете за дневно шофиране използват светлината на LED, за да ви виждат и да бъдете привлекателен за другите участници в движението. SEAT Mii е взел мерки да не се поемат никакви рискове и затова е възможно да изглеждате добре, а в същото време и да сте обезопасени.

Детайли за защитата

SEAT Mii е вашата компания за всеки сезон, ще ви държи на топло в зимните дни. Не са спестени никакви детайли, за да се осигурят вашият комфорт и безопасност на максимална степен.

generictwocolumn_a52.resizeViewPort.noScale.secondFileReference image1.resizeViewPort.noScale.desktopImagegenerictwocolumn_a52.resizeViewPort.noScale

ISOFIX

Без незначителни неща

Top Tether и ISOFIX са най-сигурните начини да обезопасите детска седалка без нуждата от колан на седалката. Седалките за детето са обезопасени с единствено закачване отгоре и две окачвания в основата от двете страни на седалката

БЕЗОПАСНОСТ НА ДЕТЕТО

Първо и най-важно

Гамата седалки за деца на SEAT отговаря на най-високите изисквания за безопасност, така че вие и вашите деца да пътувате напълно спокойни. Всички нови автомобили на SEAT вече са оборувани с ISOFIX. Това означава, че седалка за дете ISOFIX може да бъде само свързана с фиксирания конектор, вграден в структурата на автомобила.

ДЕКОРАТИВЕН ЕКСТЕРИОР

НАКАРАЙ Я ДА БЛЕСТИ

Изберете хромирани детайли за вратите и задницата на колата, за да направите своя истински стил и да направите така, че вашата SEAT Mii да изпъква на пътя.

СТИЛНА ЗАЩИТА

Малки детайли със стил

Тези решетки от неръждаема стомана на бронята придават допълнителен стил – и материалност – на вашия SEAT Mii . Те правят вашия SEAT Mii да изглежда дори по-стилен и спортен. В същото време защитават рамките на вратите от одрасквания и щети.

ЕКСТРИ

Вашето Mii, вашият стил

SEAT Mii, декоративен екстериор, детайли

ДЕКОРАТИВЕН ЕКСТЕРИОР

Именно малките допълнения най-красноречиво заявяват стила и можете да индивидуализирате перфектно вашия SEAT Mii  чрез избор на различни дизайни на екстериора.

SEAT Mii, декоративен интериор, детайли

ДЕКОРАТИВЕН

Да изглеждаш външно добре е важно, но какво има отвътре също важи. Индивидуализирайте контролното табло с лепенки, за да засилите характера на вашия SEAT Mii.

SEAT Mii, декоративен екстериор, ключ към стила

ДЕКОРАТИВЕН

Ключът към добрия стил е да се направи така, че всичко да си пасва. Късмет е, че декоративно елементите са от най-високо качество и ще бъдаят идеалният аксесоар.

ОСТАНЕТЕ ОРГАНИЗИРАНgenerictwocolumn_342.resizeViewPort.noScale

С разделителите на багажника, които могат да се поставят по най-различни начини, можете да се възползвате винаги максимално от пространството във вашия SEAT Mii.

НАПРЕЧНИ ГРЕДИ ЗА БАГАЖНИК И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТРАНСПОРТ НА БАГАЖ

generictwocolumn_342.resizeViewPort.noScale.secondFileReference

Ски, сноуборди, допълнителен багаж – трябва винаги да сте готови да вземете своите си неща с вас, където и да отивате. Напречните греди за багаж на SEAT Mii са лесни за поставяне и са идеалният вариант като аксесоар за багажник на покрива. Зад вас вкъщи остават единствено притесненията.

СЕАТ СЕРВИЗ

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Поддръжка, застраховка и гаранция в допълнение – експертното ни познание за вашата кола означава, че предоставяме първокласни, конкурентни решения за SEAT Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце.