Дизайн

Направихме някои промени в дизайна на новия SEAT IBIZA и всяка една промяна е направена с цел: да направи новия  SEAT IBIZA дори по-добър автомобил. Неговите линии са по-динамични. Тапицерията е по-луксозна. Цветовете са по-ярки.

Новите би-ксенонови фарове, комбинирани с атрактивни дневни светлини и задни светлини, които са по-елегантни и по-мощни отвсякога, благодарение на най-новата  LED-технология. Те акцентират върху перфектно изчистените линии на автомобила. Новата извивка на капака, променената предна решетка, броня и фарове за мъгла, както и новите алуминиеви джанти и панорамен люк на покрива, допълват удивителен вид на новия SEAT Ibiza.

ОТВЪН

С нови брони, нов спойлер, с интегрирани спирачни светлини и електронно контролиране при отваряне на багажника, новият SEAT Ibiza иска да направи своето изявление пред света.

И ВЪТРЕ

Новата луксозна тапицерия, кожен волан,превръщат всяко пътуване в нещо малко по-специално. Мултифункционалната кормилна колона означава забавление, а климатроника е винаге на една ръка разстояние, правейки пътуването ви по-плавно.

НОВ ИЗБОР

Разнообразието от нови 17” алуминиеви джанти плюс новите цветови варианти, означава че сега имате още повече възможности да създадете свой собствен SEAT Ibiza.

Новият SEAT Ibiza е проектиран с множествочудеса на техниката, за да бъде всяка ваше пътуване по-лесно, по-безопасно и малко по-забавно.

ЗАДНИ ФАРОВЕ С LED-ТЕХНОЛОГИЯ

LED оборудваните задни светлини означава, че може да видите и то по-ясно отвсякога, независимо от условията на пътя, подобряват безопасността и изглеждат по-добре.

СИСТЕМА ЗА ОСВЕТЯВАНЕ НА ЗАВОЯ

Едно от първите неща, които ще забележете, са елегантните предни фарове. Те обаче са много повече отколкото си представяте. Например, предните фарове за мъгла имат способността да осветяват завоя и, когато е необходимо, се концентрират автоматично в посоката, в която се движи автомобила, за да сте още по-сигурни на пътя. Неприятни изненади зад ъгъла? Забравете за тях.

БИ-КСЕНОНОВИ ФАРОВЕ (BI-XENON) С LED-ТЕХНОЛОГИЯ

Ако желаете, можете да подобрите още автомобила си с предни фарове с адаптивна система и би-ксенонови фарове. Те следват посоката, в която е насочен волана, предлагайки ви широка видимост и супер прецизно фокусиране. LED-технологията означава, че може лесно да видите всичко през деня, подобряват сигурността за вас, вашите пътници и останалите шофьори.

АВТОПИЛОТ

Автопилотът отнема стреса от дългите пътувания. Просто изберете скоростта, която желаете, махнете крака си от педала и автопилотът ще свърши останалото. Едно докосване на педала на спирачката ще ви върне обратно в пълен контрол на автомобила.

ПОВИШЕНИ КОМФОРТ И СИГУРНОСТ

Пакет “Технология” предлага на вашето внимание повече функции.
Ако се движите след залез слънце, функцията наречена „У дома” ще накара предните фарове да светят още 30 секунди – достатъчно дълго, за да откриете вашите ключове, отключите вратата и да се приберете спокойно у дома. Оставате в безопасност дори по време на дъжодовните дни със сензора за дъжд, докато вътрешното антиослепително огледало ви защитава от отвличащите погледа ви отблясъци на фарове отвън.