Технически данни

МОЩНОСТ ЗАД СТРАСТТА

Независимо дали сте в града или извън него, вие ще намерите разнообразие от двигатели, коетоновия SEAT Ibiza ви предлага, което значи, че един от тях по перфектен начин ще отговори на вашите нужди, с изненадващо съчетание от мощност и маневреност. Нашите дизелови двигатели включват най-съвремените Common Rail производства, за да се постигне максимална ефективност и представяне, съвместими с нормите на  EU5, което  осигурява икономия на горивото и контрол на вредните емисии.

Постигането на по-кратко време за смяна със скоростната кутия DSG, позволява по-гладки и по-последователни операции за смяна на предавките, независимо от режима на педала на газта.

Нашите двигатели Ecomotive предлагат значително намаляване на емисиите на CO2 и разхода на гориво, без да се губи особеното чувство на удоволствие от шофирането, което се появява само при управлението на автомобилите SEAT.

Системата Start/Stop автоматично изключва двигателя, когато не се движите и се намирате в трафик – и всичко това с икономия на гориво, без изключване на климатика или друга електроника.

Готови ли сте да потеглите?

Двигателят стартира за една малка част от секундата.