Технологии

Новия SEAT Ibiza SC е изпълнена с умни, лесни за приложение технологии, за да направи всяко пътуване по-лесно, по-безопасно и малко по-забавно.

 НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

Възможността за предварително инсталиране на навигационната система TomTom,  означава ,че никога няма да пропуснете завой.

 ИЗГУБЕНИ В МУЗИКА

Вие винаги сте само на един клик разстояние  отперфектния звук за всяко пътуване, благодарение на възможността за свързване на USB с iPod и др. MP3 плейъри. Просто ги включете към вашия плейър, изберете си плейлиста и се изгубете в музиката.

 ПРЕДСТАВА КАК СЕ ДВИЖИТЕ

Преработихме фаровете за мъгла с допълнителни функции, така че лъчите да се регулират при всеки ваш завой, осветявайки пътя, когато имате най-голяма нужда.

 РАЗЛИКАТА Е ОЧЕВИДНА

С новия SEAT Ibiza SC SE версия, ние предлагаме нови, преработени, би-ксенонови фарове и атрактивни, задвижвани с LED-технология дневни и задни фарове /по избор при по-нови версии на SE /. Тези фарове са по-ярки и по-енергийноефективни от традиционните крушки с нажежаема жичка. Защо ви е да имате нещо друго?
За да си гарантирате  удобство и в най-тесните пространства, използвайте задните сензори, за да паркирате с увереност.

 ПОВИШЕНИ КОМФОРТ И СИГУРНОСТ

Пакет „Технология“ предлага повече функции. Ако се движите след залез слънце, функцията наречена „У дома” ще накара предните фарове да светят още 30 секунди – достатъчно дълго, за да откриете вашите ключове, отключите вратата и да се приберете спокойно у дома. Оставате в безопасност дори по време на дъжодовните дни с нашия сензор за дъжд, докато вътрешното антиослепително огледало ви защитава от отвличащите погледа ви отблясъци на фарове отвън.