Безопасност

ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ

Новият SEAT Ibiza SC е проектиран така, че да е забавно, когато шофирате. Но това не е всичко. Оборудван е с най-усъвършенстваните устройства за безопасност на пътя, за да ви осигури спокойствие на ума, когато сте на пътя.

ABS спирачна система ви държи по-безопасно във всяко едно състояние на пътя, а плъзгачите предотвратяват занасяне върху абсолютно всякаква повърхност. Ако е нужно да набиете внезапно спирачки, Ibiza автоматично включва аварийните светлини и стоп светлините започват да проблясват, за да предупредят хората около вас.

В предната част на автомобила , ще намерите предни и странични въздушни възглавници за водача и пътниците,  докато в задната част на автомобила пътнците са защитени от триточкови колани, а за най-малките има система за закрепване на детските седалки ISOFIX.

 

Можете също да преминете към би-ксенонови предни фарове с адаптивна система (Adaptive Front-Lighting System AFS). Те следват посоката, към която е насочен волана, предлагайки широка видимост и супер прецизно фокусиране . Докато системата за следене на налягането в гумите (Digital Tyre Pressure Monitoring) ви казва кога гумите имат нужда от още малко въздух, за да сте в безопасност и същевременно да намалите разходите на гориво.