Дизайн

Има няколко промени в дизайна в новия  SEAT Ibiza ST и те са насочени към една проста цел: да направим тази Ibiza най-добрата, която сме правили някога.

ВЪТРЕ

Възможност за тъмно табло, подлакътник отпред, шибидах и нова, по-голяма осветена жабка, правят шофирането ви по-вълнуващо.

…И ОТВЪН

Новата възможност за избор на би-ксенонови фарове, комибинирани с атрактивни дневни светлини и задните фарове с LED-технология, изглеждат по-елегантни и по-мощни. Те увеличават видимостта при различни условия, повишават безопасността за вас, вашите пътници и другите шофьори. Тонираните в тъмен цвят стъкла, предната решетка, броня и фарове за мъгла плюс новите 16” алуминиеви джанти и удобни кожени седалки, завършват завладяващия външен вид на новия  SEAT Ibiza ST

ЕКОТЕХНОЛОГИЯ

Няма два варианта. Всички ние сме длъжни да отдадем дължимото, за да спасим планетата си. Но само защото новият SEAT Ibiza ST има до 105к.с. под капака си, не означава, че цената, която ще заплатим на околната среда, е висока. Всъщност скоро ще разберете, че никога не е било по-лесно да комбинираме мощта, работата и чистото удоволствие с ефективността на горивото. Двигателят Common Rail, съвместим с нормите на EU5, отговаря на най-високите европейски емисионни стандарти, което със сигурност ще успокои съвестта ви. А и портфейла ви.
Но не забравяйте и начина, по който скоростната кутия DSG използва горивото. В крайна сметка нещата не се свеждат до това кое е най-добре за децата и внуците ви. И най-доброто: всичко се свежда до едно истинско приятно шофиране, със ясното съзнание, че правите най-доброто запланетата.