Дизайн

ПРЕДЕФИНИРАНЕ НА ДИЗАЙНА

Прецизни линии, ръбове и повърхности, които водят до обемния багажник, който за още повече функционалност, се отваря като хечбек.

ВСИЧКИ ПОГЛЕДИ ВЪВ ВАС

Новият SEAT Toledo е уникално съчетание на спортен хечбек и семейна кола. Със своите елегантни, смели външни линии и мускулеста конструкция, SEAT Toledo привчлича погледите, където и да отиде.

ПРАВЕТЕ ГОЛЕМИ ПЛАНОВЕ

Новият SEAT Toledo има повече място, отколкото се очаква отвътре. Тя е просторна във всяко измерение, има допълнително място за краката и главата за вас и вашите спътници. С 550 литра багажно пространство, което се отваря като хечбек, има достатъчно място за всички и целия им багаж. Толкова много пространство, в действителност, това е най-добрият багажник в класа си.

ИЗБЕРЕТЕ СИ ЦВЯТ ОТ ПАЛИТРАТА

Има толкова широк спектър от цветови решения, изберете подходящия за вас.

СЕДНЕТЕ И СЕ ОТПУСНЕТЕ

Също толкова изискан и отвътре, SEAT Toledo ви дава перфектната комбинация от простор и комфорт. Така че не е изненада, че новият SEAT Toledo не е просто чудесно возило за вас, а  създава допълнителен комфорт и за вашите спътници.

3

СТИЛНИТЕ ДЖАНТИ

Изберете 15 цолови стоманени джанти, 16  или 17 цолови лети джанти и  гледайте отражението им във всеки прозорец, който подминете.

4