Технологии

НАЙ-ДОБРИТЕ ВЪВ ВСИЧКО

Емблематично превозно средство от ново поколение. Новият SEAT Toledo е базиран на технологията, за да вдъхновява, забавлява и за да сте в безопасност по всякакъв начин.

 DSG ПРЕДАВАТЕЛНА КУТИЯ

Скоростната кутия Direct-Shift комбинира спортния дух на ръчна скоростна кутия с предимствата на автоматична. С ускорението, което е  толкова хармонично, колкото и динамично, вие сменяте предавките без прекъсване на потока мощност. Също толкова приятни са и отличната икономия на гориво и ниски емисии на CO2.

1

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

SEAT Media Системата идва с пълна навигационна система, разполага с дигитално радио, Bluetooth ® за разпознаване на глас, 5 “ сензорен екран и динамичен пътеводител, който да ви помогне да избегнете задръстванията и да стигнете до всяка дестинация релаксирани

.2

SEAT SOUND СИСТЕМИ

Със SEAT SOUND  системата ще се наслаждавате на кристален звук, докато шофирате. Всеки модел идва с MP3-съвместим CD плейър и AUX-in вход, а Style и FR моделите имат  управление от волана, USB слот и две допълнителни тонколони.

АСИСТЕНТ ЗА ПОТЕГЛЯНЕ ПОД НАКЛОНHILL HOLD CONTROL

Когато потегляте под наклон, удобната функция на Hill Hold Control (HHC) предпазва вашата кола от придвижване назад. Сега това е умната технология.

3