Дизайн

ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН
ДИЗАЙН

С острите си ъгли и ярки криви, LEON SC наистина преодолява пропастта между художествен шедьовър и революционен дизайн. Лек, с аеродинамична конструкция, стройни пропорции и трапецовидна решетка придават на тази кола особеното и присъствие на пътя. И тъй като е проектирана специално да бъде триврато купе има уникален и неповторим собствен дизайн.

ЦВЕТОВЕ

С палитра,с която Пикасо и Ван Гог биха били горди, изборът на цвят, който подхожда на вашия стил и индивидуалност никога не е бил по-лесен. Разхождайки се из града с Leon в наситено червено със сигурност ще съберете всички погледи във вас.

КОЛЕЛА

Посетете нашия конфигуратор и персонализирате своя SC изцяло по ваш вкус.С джанти 16 -18 „, колата ще изглежда по-спортно и по-привлекателна. Освен, че изглеждат забележително, те са преминали и строги технически тестове.

FULL LED СВЕТЛИНИ

Нашите Full LED светлини, които не изискват поддръжка, ще осветяват пътя ви с лъчи от светлина, която не натоварва очите на водачите от насрещното движение. Но с дизайна им със сигурност ще привличате вниманието им.

 

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Само четири прозорци ,предно и задно стъкло обикновено са достатъчни, когато се наслаждавате на слънцето, но Leon SC има нещо още по-добро, което да ви предложи. С натискането на един бутон, се отваря лъскав, стъклен покрив и позволява слънцето да ви окъпе в лъчите си. Повече слънце. Повече въздух. По-забавно.