Технологии

FULL LED СВЕТЛИНИ

За първи път в този клас автомобили, SEAT Full LED технологията замени обикновените халогенни крушки на фаровете – късите и дълги предни светлини. На практика, без необходимост от каквато и да е поддръжка, светлината от тях е много по-близо до естествената дневна светлина и намалява напрежението на очите на водача през нощта.

АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ С ПЕРА НА ВОЛАНА

Взимането на всички завои на пътя никога не е било толкова вълнуващо благодарение на автоматичната скоростна кутия на SEAT Leon SC. Тази автоматична трансмисия с два съединителя, съчетана с пера за ръчно превключване на скоростите на волана, означава, че Вашите ръце могат да стоят здраво на волана, който ви дава пълен контрол, без отвличане на вниманието.

EASY CONNECT

Влезте в Leon SC и се гмурнете в неговия Easy Connect, лесен за употреба, чувствителен на допир свят. Първо, настроите навигацията, така че да можете да стигнете бързо до мястото, където сте се запътили, докато спестявате гориво в същото време. Второ, оставете бордовия компютър да ви показва цялата важна информация за пътуването ви и най-накрая свържете безжично вашия смарт телефон, така че да получите достъп до музикалната си плейлиста. Уредът е съвместим с iPod, USB, SD-карта, Bluetooth, CD-та и AUX-IN за MP3s/MP4s. Лесно е мечтата да се изживее.

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

Спрете да разчитате на вашия смартфон за посоката. Нека вместо това ви запознаем с SEAT touch-screen навигационната система, която можете да контролирате с думи благодарение на умна технология за разпознаване на глас. Никога вече няма да се изгубите, посещавайте нови и непознати места и винаги намирайте обратния път към дома.

ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА

Предлаганата като опция система за озвучаване доставя богат и кристален звук до всяко едно място в купето с помощта на мощен субуфер. 6-канален усилвател произвежда 135вата през девет – да 9 – високоговорители и един субуфер. Един централен говорител е монтиран в средата на арматурното табло, а стратегически разположените високоговорители излъчват балансиран звук, така че всички да се наслаждават.