Технологии

ТЕХНОЛОГИИ

FULL LED СВЕТЛИНИ

Без поддръжка, Full LED фаровете осветяват пътя далече напред и едновременно с това не натоварват очите, а интелигентните сензори избягват ослепяването на насрещното движение. Но тази безспорно нова LED функция ще заслепи всеки, който мине.

EASY CONNECT СИСТЕМА

Това е последно поколение Human Machine Interface (HMI). Този лесен за употреба, чувствителен на допир екран контролира забавленията, комуникацията и функциите на превозното средство. Съвместим с iPod®, USB, SD-card, Bluetooth®, CDs и AUX-IN за MP3s/MP4s и аудио стрийминг.

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

Този 5.8″ цветен сензорен дисплей използва сензори за близост, за по-безопасно шофиране. Използвайте гласовата опция, за да разберете какво е вашето местоположение и как да се придвижите до желаната дестинация.

СЕНЗОР ЗА  ДЪЖД И СВЕТЛИНА ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Автоматичният сензор за дъжд контролира чистачките на предното стъкло, като адаптира скоростта им в зависимост от интензивността на дъжда. Функцията coming-and-leaving-home, осигурява на водача допълнително светлина през нощта, като поддържа светлините на колата включени за определен период от време, така че да влезете в дома си безопасно.

ПРЕДЕН И ЗАДЕН ПАРКИНГ АСИСТЕНТ

Този страхотен паркинг асистент използва четири ултразвукови сензори за измерване на разстоянието от предната и задната част на автомобила до друг обект.  Звуково предупреждение сигнализира водача, когато превозното средство се доближава твърде много. OPS системите включват оптично указание в медийния екран и звуково предупреждение.

ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА

Предлаганата като опция система за озвучаване, предлага богат и чист звук, който се разпространява в цялото купе с помощта на мощен subwoofer 6-канален усилвател произвежда 135 вата през девет – (да 9!) – високоговорители и един subwoofer. Един централен говорител е монтиран в средата на арматурното табло, който заедно с другите високоговорители кара, всички в колата да се наслаждават на балансирания  звук.