Дизайн

НОВИ ЛИНИИ

Новият Leon ST има същите красиви извивки и остри линии, като останалата част от семейството на Leon. Под неговите стройни пропорции лежи 587 литра багажно пространство, което е едно от най-големите в своя клас. И с механизма Easy BackSeat Release на задната седалка пространството отзад от широко се превръща в просторно до 1470 литра само при дърпането на лоста, който е удобно разположен в багажника.

ЦВЕТОВЕ

Изберете цвят за новия Leon ST, който да го отличава сред тълпата и който да пасва на Вашия стил. От Emocion Red до Alor Blue, ние имаме по нещо за всеки.

ДЖАНТИ

Персонализирайте Вашия нов Leon ST с алуминиеви джанти, които Ви подхождат. С 16, 17 и 18 цолови джанти можете да избирате между спортна и класическа визия.

FULL LED СВЕТЛИНИ

Изберете Full LED светлини и си гарантирайте максимална видимост през деня. Техният характерен стил със сигурност няма да остане незабелязан.

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Опционалният елегантен панорамен покрив позволява на Вас и вашите спътници да се насладите на всичко около Вас от топлото лятно слънце до звездното нощно небе. Всичко, което трябва да направите е да седнете и да се наслаждавате на гледката.