Технологии

ТЕХНОЛОГИИ

АДАПТИВЕН КРУИЗ КОНТРОЛ

Новият Leon ST има опция да бъде оборудван със система за Адаптивен Круиз Контрол (ACC). Просто нагласете желаната от вас скорост и дистанция до автомобила пред вас и системата автоматично ще ги поддържа. Ако автомобилът пред вас ускори или намали, системата автоматично контролира скоростта за да ви държи на безопасна дистанция от автомобила пред вас.

FULL LED СВЕТЛИНИ

Full LED светлините могат да заменят базовите халогенни крушки за късите, дългите и задните светлини. Излъчвайки светлина наподобяваща дневната, LED светлините намаляват умората при нощно шофиране. Също така LED светлините имат 10 пъти по-дълъг живот от обикновените халогенни крушки, така че могат да не бъдат сменяни през целия живот на автомобила. Дневните LED светлини със сигурност ще съберат погледи след себе си със своя атрактивен дизайн.

EASY CONNECT СИСТЕМА

SEAT Easy Connect media interface е наименованието на системата, която включва всички методи за свързване, забавление и навигация, които SEAT Leon ST предлага. Управлението на системата е чрез лесен за употреба сензорен дисплей, чрез който можете да синхронизирате мобилния си телефон, да пуснете любимата си музика и да стигнете от точка А до точка Б навреме. И като говорим за плейлиста от песни за вашето пътуване, няма по добър начин да му се насладите от системата SEAT Sound System, със своите 9 говорителя и мощен субуфер, разположен в багажното отделение.

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

Никога повече не се губете с вградената цветна навигационна система. С „умна“ система за разпознаване на гласа, вие можете да я контролирате с гласови команди или просто да използвате сензорния дисплей. Навигационната система е част от допълнителен пакет заедно с DAB digital radio и Full LED светлини.

DSG С ПЕРА ЗА СМЯНА НА ПРЕДАВКИТЕ ОТ ВОЛАНА

Покоряването на завоите и шофирането по прави участъци е по-приятно от всякога, благодарение на изключително бързата автоматична скоростна кутия с двоен съединител (DSG). С възможността да добавите пера за смяна на предавките на волана, които реагират за части от секундата, ще усетите мощта и реакцията на автомобила в пръстите си.