SEAT LEON SP FR

Гладко „преливащите“ повърхности и динамичните линии предават по-свеж и по-спортен дух на автомобила. Отличителните издатини добавят енергия и усещане за движение.
По-добри пропорции, по-смело присъствие. Новият SEAT Leon изглежда и се чувства като по-съблазнителен от всякога.
Радиаторна решетка с „диамантен“ мотив и full LED светлини отпред. Това е автомобил, който се откроява от тълпата. Дори когато стои неподвижно.
Осветете всяко пътуване. С новите LED светлини по цялата широчина на задницата вашият Leon няма как да остане незабелязан.
Seat LEON FR SP предлагана своите собственици спортно ориентирана визия съчетана с функционалноста на семеен автомобил.
Големи планове? Leon Sportstourer предлага 620 литра багажен обем и 1600 литра при сгънати задни седалки.
Включваме в контакта. Зареждаме. Потегляме. У дома или на пътя, зареждането на вашия нов SEAT Leon e-Hybrid не би могло да бъде по-бързо или по-лесно. Направете бързо зареждане за 3 часа или за 6 часа с конвенционално зарядно устройство. Можете да го вземете навсякъде с вас.
Просто поставете крака си пред сензора на електрическия заден капак, за да го отворите – без нужда да ползвате ръцете си.
Mузика. Информация, съпътстваща придвижването по маршрута. 3D карти. Телефонни обаждания. Управление на климатика. Персонализирайте вашия дигитален кокпит, за да изберете по какъв начин да виждате всичко това. Свържете вашата 10-инчова навигационна система с висока разделителна способност с вашия телефон и направете на нея „отражение“ на дисплея на телефона си.
Влезте още повече в зоната си на комфорт.
Новият интериор е добре оборудван и по-просторен за допълнителен комфорт.