SEAT Altea

ПРЕДИ ДА ПОМИСЛИМ ЗА НАШИТЕ ПЛАНОВЕ, ПОМИСЛИХМЕ ЗА ВАШИТЕ

Преди да научим за нашите планове, научихме за вашите
Животът е всичко друго, но не и предвидим. А сега повече от всеки друг път. Ако случайно срещнете дизайнер на автомобили, какво бихте си помислили? Ако бяхте част от екипа, който създаде SEAT Altea, отговорът щеше да бъде една единствена дума: многообразие. С други думи, преди да помислим за нашите планове, помислихме за вашите.

Създаден според вашите виждания.

CTA Altea SE TDI CR 105к.с. Ecomotive

Водени от грижа към околната среда, ниски емисии на въглероден диоксид и по-малко пътен данък , но същевременнно без да се правят компромиси с представянето, опита в управление и подписа на SEAT върху автомобила, Ecomotive е изборът за вас. С подобрена аеродинамика, ниско съпротивление на  гумите, системата Start/Stop и състема за възстановяване на енергията, да бъдете еко никога не е било по-вълнуващо. Обърнете внимание на автомобилите със запазен знак Ecomotive при нас или разговаряйте с вашия местен дилър на SEAT, за да разберете какво може да спестите.

Разгледайте повече

Официалният разход на гориво на SEAT Altea е в литри  на 100 км: градско 32.8 (8.6) – 54.3 (5.2),извънградско 51.4 (5.5) – 68.9 (4.1); среден разход  43.5 (6.5) – 62.8 (4.5). CO2 вредни емисии 152 – 119 г/км.