Дизайн

Няма значение защо се нуждаете от допълнително пространство, важно е да знаете, че когато влезете в SEAT Altea ще имате дори повече отколкото ви трябва. Най-широкото купе, комбинирано с най-доброто управление на пътя в своя клас, поставя SEAT Altea не едно, а две места по-напред от останалите. Споменахме ли, че той притежава и някои от най-напредналите системи за сигурност в своя клас и че комбинира абсолютен комфорт с най-съвременните технологии?

Нека да са “километри напред”.

     ДИЗАЙН

SEAT Altea премина през подобрение на външния си дизайн, което включва предна броня и решетка, огледала, по-широко задно стъкло, задни фарове, би-ксенонови предни фарове (опция), апетитен заден капак и алуминиеви джанти. А отвътре SEAT Altea е с най-голямото купе в своя клас. Сякаш вдишвате глътка свеж въздух.

    СТАБИЛНОСТ

Най-доброто управление на пътя на SEAT Altea в своя клас се дължи от части на задния мост Multi-link. Неговата дейност се подобрява още повече от електрически диференциал с повишено триене, който е свързан с електронна стабилизираща програма (Electronic Stability Programme). С други думи: ако някоя гума започне да се хлъзга, стабилизиращата система на SEAT Altea компенсира това и спира хлъзгането на колата – нещо, с което ще държите пътя чувствително по-добре. Резултатът е по-голяма стабилност и сигурност, гъвкавост и комфорт. Завои – само елате насам!

  ТЕХНОЛОГИЯ

Какъв би бил животът ни без изненади от време на време? Разбира се, хубави изненади. Като мултифункционалният волан с инсталирана и усъвършенствана Bluetooth система, която включва и функция за вашата ежедневна програма. Като таблото с луксозна бяла графика. Като навигационна система Touch-Screen с четец за SD карти и цветен екран. И естествено всичко е съвместимо с iPod, MP3 устройство или USB порт. В крайна сметка как бихме могли да знаем по какъв начин желаете да слушате музиката си?