SEAT Altea XL

АВТОМОБИЛ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

С интелигентно оползотворяване на пространството, висок таван и възможност за различно позициониране на седалките, SEAT Altea XL е създадена, подготвена за всичко. Както подсказва името й, SEAT Altea XL е по-голяма. 123 литра допълнително пространство и едни от най-добрите идеи за по-добър комфорт бяха използвани в съчетание с нашия опит и най-съвременните технологии, за да създадем автомобил, който приветства цялото ви семейство с широко отворени врати.

SEAT Altea XL: вземете си още.

CTA Altea XL SE TDI CR Ecomotive 105к.с.
Водени от грижа към околната среда, ниски емисии на въглероден диоксид и по-малко пътен данък , но същевременнно без да се правят компромиси с представянето, опита в управление и подписа на SEAT върху автомобила, Ecomotive е изборът за вас. С подобрена аеродинамика, ниско съпротивление на  гумите, системата Start/Stop и състема за възстановяване на енергията, да бъдете еко никога не е било по-вълнуващо. Обърнете внимание на автомобилите със запазен знак Ecomotive при нас или разговаряйте с вашия местен дилър на SEAT, за да разберете какво може да спестите.

Официалният разход на гориво  на SEAT Altea XL е в литри  на 100 км: градско 34.4 (8.2) – 54.3 (5.2); извънградско 51.4 (5.5) – 68.9 (4.1); среден разход  43.5 (6.5) – 62.8 (4.5). CO2 вредни емисии 152 – 119 г/км.