Ateca

Новият SEAT Ateca

ЖИВОТЪТ В ГРАДА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЗАВИНАГИ

Чисто новият SEAT Ateca Ви позволява да подходите към ежедневието по нов начин и да видите нещата от нова перспектива. Оборудван е с всичко, от което се нуждаете, за да трансформирате рутината в нещо невероятно и да превърнете ежедневието чудесно изживяване.

SEAT Ateca изглед отзад

МОЩЕН И ЕФЕКТИВЕН

ЕФЕКТИВНОСТ, ОТ КОЯТО ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ ДОБРЕ

Пътуването до работата Ви е по-приятно, отколкото когато и да било преди. Можете да се почувствате доволни, знаейки, че двигателят в новия SEAT Ateca е не само мощен, но и допълнително ефективен.

Новият SEAT Ateca с ефективен двигател

Напредничаво представяне

УВЕРЕНОСТ В ГРАДА

Изключителен във всяка среда, новият SEAT Ateca идва оборудван с най-нови технологии. Градското шофиране е удоволствие с напредничавото градско представяне, което Ви позволява да изживеете изцяло нов тип пътуване.

Новият SEAT Ateca 4WD представяне при снягНовият SEAT Ateca 4WD представяне при дъждНовият SEAT Ateca 4WD представяне на пясък

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ВЪЛНУВАЩА ГРАДСКА ЕЛЕГАНТНОСТ

Проектиран така, че да ти позволи да се наслаиш на всеки един ден от ежедневието си

SEAT Ateca външен дизайнНовият SEAT Ateca LED светлини
SEAT Ateca 19 инчови алуминиеви джантиSEAT Ateca панорамен покрив
New SEAT Ateca Welcome LightSEAT Ateca изглед отзад

ВИНАГИ В ПОЛЕЗРЕНИЕ

Да се опитвате се да намерите къде сте оставили колата си в градския паркинг може да бъде дразнещо, но Welcome Light, всичко това се променя. Тази функционалност прежектира кръг от светлина на земята със силует на автомобила. С новия Ateca винаги е лесно да намерите пътя си тъмното.

SEAT-Ateca-Welcome Light

АМБИЕНТНИ СВЕТЛИНИ

ЦВЯТ ЗА ВСЯКО НАСТРОЕНИЕ

С многоцветно амбиентно осветление отвътре, в новия SEAT Ateca можете да настроите перфектния нюанс за всяко пътуване и да видите обичайното по необичаен начин. Осветлението е напълно интегрирано във вратите и предлага каскаден ефект, който елегантно осветява тапицерията на вратата. Има осем различни цвята, от които да избирате, сред които Ледено бяло и Залезно оранжево. Можете също да настроите интезивността на светлините.

Новият SEAT Ateca ледено бяло амбиентно вътрешно осветлениеНовият SEAT Ateca Топъл бял интериор с амбиентно осветление
Новият SEAT Ateca Вътрешно амбиентно осветление в нюанс оранжев залезНовият SEAT Ateca Техническосиньо амбиентно вътешно осветлениеНовият SEAT Ateca еко синьо интериорно

Интериорен дизайн

ГРАДСКИ ЖИВОТ СЪС СТИЛ

Новият SEAT Ateca е тапициран с висококачествени материи и има кожени волан и скоростен лост. За още повече комфорт и качество, тапицерията Alcantara е налична с Xcellence ниво или като допълнителна опция с ниво Стил. Всяка част от интериора на новия SUV е проектирана с най-висока прецизност за пълна хармония между отделните елементи.

SEAT Ateca Кожени волан и скоростен лостSEAT Ateca вътрешен изглед от таблото
SEAT Ateca просторен багажникSEAT Ateca пространство на задните седалки
SEAT Ateca вътрешен изглед от таблотоSEAT Ateca Alcantara кафяв дизайн

ТЕХНОЛОГИЯ

УМЕН НА ПЪТЯ

Оптимизирайте Вашия ден и разположение на духа, като свържете Вашия смартфон с новия SEAT Ateca 8 „инфотейнмънт сензорен екран. Можете спокойно да се наслаждавате на Вашите мобилни приложения, докато сте на път с Full Link технологията. Нещо повече, най-новите технологии също са на Ваше разположение под формата на безжично мобилно зарядно. Просто поставете Вашия смартфон и оставете SEAT Ateca да се погрижи за останалото.

SEAT Ateca Екрана на навигационната системаSEAT Ateca Навигационна система с Full Link екран
SEAT Ateca Безжично зарядно устройство

SEAT ПРОФИЛ НА ШОФИРАНЕ

ПЪРГАВ ВЪВ ВСЯКАКВА СРЕДА

SEAT профил за шофиране с бутон за стил на шофиране Ви позволява да оптимизирате усещането зад волана. Новият Ateca се адаптира към Вашите нужди и особеностите на пътя с настройки за нормален, спортен, еко и индивидуален стил на шофиране. В допълнение към това, задвижването 4х4 позволява на водача да активира режими за офроуд и заснежен терен.

New SEAT Ateca профил на шофиране